MR. SUSHI HORST

Recentebeoordeling


4 sterren uit 107 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Sushi Horst. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 0:06 Helaas niet order compleet geleverd. Na gebeld te hebben nog een nalevering ontvangen alleen helaas al koud geworden. Tevens zat er vlees in het product en m’n vriendin is vegetarisch
22 jan 2023 om 21:41 Ik had 1 rol sushi besteld en 1 portie garnalenkroketjes. Vond dit wel een lange wachttijd voor 2 dingen. Toen het eten aankwam waren de kroketjes ook nog te lang gebakken of iets waardoor het heel hard was. Dit vond ik erg jammer
29 dec 2022 om 15:20 Eten was heerlijk en vers bereid
11 dec 2022 om 8:40 Snel en lekker!
8 dec 2022 om 9:37 Familiebox, blijkt een dag later een familiedag rondom het toilet te zijn. De Sushi zelf en de beefroll waren erg matig.
19 nov 2022 om 20:41 Sushi is lekker, helaas wordt er geen rekening gehouden met opmerkingen.
22 okt 2022 om 0:02 Stond een uur wachttijd, waren echter eerder. Fantastische service en ik bestel hier zeker nog eens.
17 sep 2022 om 18:48 Verkeerde besteld, gefrituurde sushi valt tegen
6 aug 2022 om 17:26 Er zat een haar in de sushi
6 jun 2022 om 20:35 Om 17:30 besteld en vanaf 18:30 heeft er een half uur gestaan dat het bijna bezorgd zou worden. Als je dan belt is het sorry sorry we wilde je net bellen. Hoe toevallig… Ook ontbraken de chopsticks en zat er geen sojasaus, wasabi en gember bij
6 jun 2022 om 18:05 Bedankt voor het brengen! Het was heerlijk, zoals gebruikelijk!
25 mei 2022 om 19:08 Duurde stuk langer dan was aangegeven. 50 / 60 min terwijl 20/30 min werd aangegeven. Sushi was in orde, maar vrij prijzig voor wat je krijgt.